Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Ταξι / ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ: ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤ/ΤΩΝ ... - Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή.

Απεργια Ταξι / ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ: ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤ/ΤΩΝ ... - Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή.. Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα. Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή.

Πότε απεργούν ταξί μέχρι παρασκευή 22 ιουλίου; Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011). Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτισή του δ.κουφοντίνα. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης.

Στόχος Μητσοτάκη να μην ξαναγίνουν απεργίες - Τι νέα ...
Στόχος Μητσοτάκη να μην ξαναγίνουν απεργίες - Τι νέα ... from images32.inewsgr.com
Στα δικαστήρια η αντιπαράθεση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) και της εταιρείας taxibeat με τον αρμόδιο υπουργό χρήστο. Απεργια, απεργίες, στάση εργασίας, σταση εργασιας, μετρο, ησαπ, λεωφορεία, τρολεϊ, ταξι. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Στάση εργασίας από τις 4 τα ξημερώματα αύριο, πέμπτη 8 νοεμβρίου ως τις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η χώρα. Παρακολουθώντας για μέρες τώρα την απεργία, των συμπαθών κατά τα άλλα ταξιτζήδων, πού ομολογουμένως μόνο με 3. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα.

Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί.

24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Απολύμανση στο στόλο των οχημάτων ταξί στα γιάννενα 00:54. Παγκύπρια στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει την τρίτη στις 0645 πμ ο σύνδεσμος ιδιοκτητών και οδηγών αστικών ταξί ζητώντας μέτρα από το κράτος. Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011). Απεργια, απεργίες, στάση εργασίας, σταση εργασιας, μετρο, ησαπ, λεωφορεία, τρολεϊ, ταξι. Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Εντολή στους γιατρούς για να χορηγήσουν όλα τα αναγκαία ιατρικά μέσα. Παρακολουθώντας για μέρες τώρα την απεργία, των συμπαθών κατά τα άλλα ταξιτζήδων, πού ομολογουμένως μόνο με 3. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα. Με στάσεις εργασίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο οι εργαζόμενοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ προκηρύχθηκε και νέα 24ωρη απεργία στα ταξί.

24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Μετ' εμποδίων η κίνηση του επιβατικού κοινού: Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί.

Και τα ταξί συμμετέχουν στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου
Και τα ταξί συμμετέχουν στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου from www.newsit.gr
Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του. Απεργία ταξί σε ολόκληρη τη γερμανία. Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτισή του δ.κουφοντίνα. Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην αττική σήμερα τετάρτη 13 ιουνίου, από τις 06:00, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας η… Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί.

Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές.

Απεργία ταξί σε ολόκληρη τη γερμανία. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα. Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτισή του δ.κουφοντίνα. Παρακολουθώντας για μέρες τώρα την απεργία, των συμπαθών κατά τα άλλα ταξιτζήδων, πού ομολογουμένως μόνο με 3. Απολύμανση στο στόλο των οχημάτων ταξί στα γιάννενα 00:54. Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα. Παγκύπρια στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει την τρίτη στις 0645 πμ ο σύνδεσμος ιδιοκτητών και οδηγών αστικών ταξί ζητώντας μέτρα από το κράτος. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές.

Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Μια εβδομάδα με καλές ειδήσεις ξεκινά, καθώς «έρχεται» η έγκριση του ελληνικού σχεδίου ανάκαμψης «ελλάδα 2.0» από την ευρωπαϊκή επιτροπή, αλλά και η απόφαση για εκταμίευση των κερδών από. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ... from vouli.tv
Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Μια εβδομάδα με καλές ειδήσεις ξεκινά, καθώς «έρχεται» η έγκριση του ελληνικού σχεδίου ανάκαμψης «ελλάδα 2.0» από την ευρωπαϊκή επιτροπή, αλλά και η απόφαση για εκταμίευση των κερδών από. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011). Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτισή του δ.κουφοντίνα.

Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα.

Μετ' εμποδίων η κίνηση του επιβατικού κοινού: Εντολή στους γιατρούς για να χορηγήσουν όλα τα αναγκαία ιατρικά μέσα. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα. Απεργία ταξί σε ολόκληρη τη γερμανία. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Απεργία πραγματοποιούν οι οδηγοί ταξί, σε όλη την ιταλία, λίγο πριν από την έναρξη των αφίξεων των περισσότερων πρωθυπουργών και προέδρων που θα πάρουν μέρος στην επετειακή σύνοδο του. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Παρακολουθώντας για μέρες τώρα την απεργία, των συμπαθών κατά τα άλλα ταξιτζήδων, πού ομολογουμένως μόνο με 3. Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα.

Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων απεργια. Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα.